Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Κοινωνικη ευθυνη

Ευθύνη σημαίνει να κάνεις κάτι γιατί το πιστεύεις και το θέλεις, όχι γιατί «πρέπει». Και στην Gruppo Cucine μας δίνει ιδιαίτερη χαρά να γνωρίζουμε πως συμβάλλουμε στο να γίνεται η ζωή των γύρω μας πιο ασφαλής και ποιοτική. Έτσι, όλα μας τα προϊόντα:

  • Είναι κατασκευασμένα από οικολογικά και ασφαλή υλικά, αποφεύγοντας τις χαμηλού κόστους λύσεις που συχνά κατασκευάζονται από επικίνδυνα για την υγεία υλικά.
  • Έχουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και είναι εγκεκριμένα για εσωτερικούς χώρους σύμφωνα με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα, με τα εργοστάσια που τα κατασκευάζουν να τα εξάγουν σε πάνω από 80 χώρες, με ακόμα αυστηρότερα πρότυπα από την Ελλάδα.

Ταυτόχρονα αλλά αθόρυβα βοηθούμε συνανθρώπους μας σε ώρα ανάγκης, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας αφιλοκερδώς, από φιλανθρωπικά ιδρύματα της Ελλάδας μέχρι ανθρώπους που έχουν πληγεί από κάποια φυσική καταστροφή, όπως τις πρόσφατες πλημμύρες στη Μάνδρα και τις πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής.

Για κάθε κουζίνα που τοποθετούμε φυτεύουμε και ένα δέντρο!

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε την ενεργεία που καταναλώσαμε για την κατασκευή της κουζίνας πίσω στην φύση.

Ξεκινήσαμε την πρώτη μας δενδροφύτευση στην περιοχή του Νέου Βουτζά, που πλήγηκε από την καταστροφική πυρκαγιά στις 25 Ιουνίου το 2019. Η παρουσία όλων των εθελοντών για αυτή τη μεγάλη δράση ήταν πολύτιμη και χάρης εσάς καταφέραμε να φυτέψουμε 1000 δέντρα και να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Η εταιρεία μας είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σχετικά με το θέμα της κλιματικής αλλαγής, γιαυτό και τα εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε χρησιμοποιούν μόνο πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά πιστοποιημένα και φιλικά προς τον άνθρωπο και η ενέργεια που καταναλώνουμε για την κατασκευή μια κουζίνας προέρχεται 100% από φωτοβολταϊκά πάνελ.

Σας ευχαριστούμε όλους όσους παρεβρεθήκατε και όσους είστε δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα! Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον μαζί.

Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, εδώ και χρόνια η Gruppo Cucine υποδέχεται απόφοιτους του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου του ΤΕΙ Θεσσαλίας προσφέροντάς τους την ευκαιρία όχι μόνο να κάνουν την πρακτική τους άσκηση σε μια υγιή και αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία όπου αποκτούν πολύτιμη πείρα, αλλά κυρίως βοηθώντας τους να αναπτύξουν εκείνα τα στοιχεία που θα τους κάνουν πετυχημένους και υπεύθυνους επαγγελματίες στο χώρο ώστε να αρχίζουν να χτίζουν τα θεμέλια για ένα μακρύ και πετυχημένο μέλλον.