Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

 

 

 

 

 

Innovative Projects

Έχοντας κατακτήσει πολλές διακρίσεις στην ελληνική αγορά, είμαστε η πρώτη επιλογή των αρχιτεκτονικών γραφείων και των κατασκευαστικών εταιρειών για τα οικιστικά projects σε Ελλάδος και Κύπρο.

Η καθημερινή συνεργασία μας με κορυφαία μελετητικά γραφεία μας έχει βοηθήσει στο να έχουμε την πλήρη γνώση των αναγκών του συγχρόνου Έλληνα - ανθρώπου οι οποίες μας βοηθούν στην κατανόηση του τρόπου που πρέπει να σχεδιάσουμε μια κουζίνα.

Υλοποιώντας την τελευταία πενταετία πάνω από 5000 κουζίνες στο λεκανοπέδιο της Αττικής σε συνεργασία με τις σπουδαιότερες κατασκευαστικές εταιρείες μας έχει κάνει expert του χώρου έχοντας δημιουργήσει ένα εξειδικευμένο τμήμα με έμπειρους και kαταρτισμένους επαγγελματίες του χώρου. Το Τμήμα Contract το οποίο απαρτίζεται από μια ανεξάρτητη ομάδα της Gruppo Cucine που διαχειρίζεται το κανάλι των κατασκευαστικών εταιρειών..

Σήμερα είμαστε η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με πιστοποιήσεις ISO 9001 για τη διαχείριση ποιότητας επίσης έχουμε πιστοποίηση ISO 45001 για την ασφάλεια στο εργασιακό χώρο, διακρίσεις που μας κάνουν την εταιρεία που προδιαγράφει εμβληματικά projects που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα.

Μια μεγάλη γκάμα προϊόντων μας είναι πιστοποιημένα βάση του συστήματος Leed και μπορούν να εξοπλίσουν κάθε σύγχρονο βιώσιμο έργο.