Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ριζότο με σαφράν και μανιτάρια πορτσίνι

Υλικά
Πειραγμένη καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος και καπνιστό κίτρινο τυρί
Αλμυρές κρέπες σπανάκι με κατίκι Δομοκού και λιαστές ντομάτες
Τορτελίνια με μανιτάρια, ροκφόρ & ξηρούς καρπούς
Κολοκυθόσουπα με σκόνη πιπερόριζας και καβουρδισμένους σπόρους

Υλικά
Για τα μανιτάρια:
- 25 γρ. αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι
- 1 σκελίδα σκόρδο, ολόκληρη
- 50 γρ. βούτυρο ανάλατο
- αλάτι, κατά βούληση
- διάφορα πιπέρια, φρεσκοτριμμένα, κατά βούληση
Για το ριζότο:
Ζυμαρικά πένες με χοιρινό σε σάλτσα κρέατος