Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Innovations

Αυτό που σε κάνει πρωτοπόρο είναι να μπορείς να κοιτάς πέρα από την εποχή σου και να εισάγεις στην καθημερινότητα σου πρωτοποριακές μεθόδους που θα βοηθούν εσένα και τους γύρω σου. Στη Gruppo Cucine αυτό το γνωρίζουμε καλά και είναι το κύριο χαρακτηριστικό της εταιρείας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε οραματιστεί και έχουμε υιοθετήσει μεθόδους που μας δίνουν τη δυνατότητα να ερχόμαστε πιο κοντά στον πελάτη αλλά και στο αποτέλεσμα που θα πάρει από εμάς.

Gruppo Cucine | Έπιπλα Κουζίνας

DESIGN DIFFERENT

Οι καθημερινές μας λειτουργίες ίσως μοιάζουν απλές, στην πραγματικότητα όμως για να μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη κρύβουν μυστικά που δεν τα έχουμε σκεφτεί ποτέ. Στην εταιρεία μας για να σχεδιάσουμε μια κουζίνα, χώρο στον οποίο περνάμε καθημερινά αρκετό χρόνο, λαμβάνουμε υπόψη μας πολλές παραμέτρους, που διαφοροποιούν το κάθε χώρο με κριτήριο το ποιος ζει μέσα σε αυτόν. Ήμασταν πάντα πολύ προσεκτικοί στις απαιτήσεις του τελικού χρήστη, έχουμε κάνει αναλύσεις σχετικά με τη χρήση των κουζινών και έχουμε τελειοποιήσει μερικές μεθόδους που στοχεύουν στη βελτίωση της αλληλεπίδρασης μεταξύ ανθρώπου και ολόκληρου του συστήματος «κουζίνας».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ONLINE DESIGN

Για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά κάναμε πράξη την εξυπηρέτηση του πελάτη μας απομακρυσμένα. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συνεργαστεί με τους έμπειρους σχεδιαστές της εταιρείας μας από την άνεση του σπιτιού του όπως ακριβώς θα γινόταν και με τη φυσική παρουσία στο χώρο μας. Έτσι ακόμα και από επαρχιακές περιοχές μπορούν να δημιουργήσουν την κουζίνα που έχουν οραματιστεί χωρίς το βάρος των εξόδων μετακίνησης.

Έπιπλα Κουζίνας Design VR

VR PRESENTATION

Φαντάσου να περπατάς στην νέα σου κουζίνα πριν καν αυτή τοποθετηθεί στο χώρο σου. Να μπορείς να ανοίξεις τα ντουλάπια και να έχεις πλήρη εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Τα καταστήματά μας διαθέτουν σύστημα εικονικής πραγματικότητας μέσω του οποίου μπορεί ο καθένας να δει σε πραγματικό χρόνο το πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και να χειριστεί όλα όσα έχει επιλέξει.

AR APP

Πόσες φορές ήθελες να κάνεις μια αλλαγή στο χώρο σου και αναρωτιόσουν πώς να είναι. Κοιτάς φωτογραφίες και προσπαθείς να φανταστείς πως θα είναι το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς σου δίνουμε τη δυνατότητα να έχεις εικόνα του τελικού αποτελέσματος. Με το νέο μας augmented reality application μπορείς άπλα κατεβάζοντας το στο κινητό σου, να επιλέξεις το μοντέλο της κουζίνας που επιθυμείς και μέσω της κάμερας της συσκευής σου να δεις στην οθόνη σου το τελικό αποτέλεσμα.