Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διάκριση Diamonds 2020

Τα «διαμάντια της ελληνικής οικονομίας» έλαμψαν και εξέπεμψαν ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας.

Ο CEO της Gruppo Cucine κ. Γιώργος Λεβεντάκης, μαζί με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες, εξέπεμψαν ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, παρά τις συνέπειες της πανδημίας, ανακοινώνοντας πλειάδα επενδυτικών προγραμμάτων τα οποία αυτή την περίοδο βρίσκονται σε εξέλιξη, και τα οποία θα ενισχύσουν το ανθρώπινο δυναμικό.

Το βραβείο Diamonds of the Greek Economy 2020 παρέλαβε από τον κ. Σπύρο Κτενά, εκδότη New Times Publishing, ο κ. Γιώργος Λεβεντάκης, CEO της Gruppo Cucine. Ο Γιώργος Λεβεντάκης στις δηλώσεις του ευχαρίστησε την ομάδα του, και ανέφερε χαρακτηριστικά “Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την διάκριση. Η χρυσή μας ομάδα απέσπασε το βραβείο”.

Η οικογένεια Λεβεντάκη συνεχίζει να πραγματοποιεί σχέδια ανάπτυξης της επιχείρησης, ενώ η ομάδα της εταιρείας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην πορεία και εξέλιξη.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και μίλησαν οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης και Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωστής Χατζηδάκης, καθώς επίσης και 150 σημαίνοντες εκπρόσωποι των ταχύτερα αναπτυσσόμενων επιχειρήσεων της χώρας.