Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο CEO μας, Γιώργος Λεβεντάκης, πρεσβευτής της Women Act

Η Women Act είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που έχει ώς στόχο την ενδυνάμωση των γυναικών και την ίση συμμετοχή τους στα πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και οικονομικά τεκταινόμενα.

Παράλληλα στηρίζει την γυναικεία επιχειρηματικότητα με τη δημιουργία γνώσης, την παροχή κατάρτισης και τη σύνδεση με την κοινωνία των πολιτών.

Η οργάνωση δημιουργήθηκε το 2017 και αντιπροσωπεύει την ελπίδα και φιλοδοξία μιας ομάδας γυναικών για μια πραγματικά ισότιμη κοινωνία. Γιατί η ισότητα μεταξύ γυναικών και ανδρών αποτελεί προϋπόθεση για την πραγμάτωση της δημοκρατίας, αλλά και γιατί, όπως είπε η Mary Wollstonecraft «Η αρετή δεν μπορεί να ανθίσει παρά μόνο σε συνθήκες ισότητας».

Ο CEO της εταιρίας Γιώργος Λεβεντάκης έγινε πρόσφατα πρεσβευτής και υποστηρικτής της οργάνωσης Women Act καθώς όπως είπε "Πιστεύουμε στην ισότητα. Προσπαθούμε για ισότητα. Είμαστε δίπλα και στηρίζουμε τις γυναίκες που θέλουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να πετύχουν τους στόχους τους αναζητώντας ίσες ευκαιρίες."

Μοιραστείτε το