Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ο CEO και συνιδρυτής της Gruppo Cucine, στο TEDx University of Piraeus

Ο Γιώργος Λεβεντάκης, CEO και συνιδρυτής της Gruppo Cucine θα συμμετάσχει στο επόμενο Silver Lining που διοργανώνει το TEDx University of Piraeus.

Συνεχίζοντας το όραμα και την πορεία της οικογενειακής επιχείρησης που ίδρυσε μαζί με τον πατέρα του και τα αδέρφια του Σοφία και Άρη, κατάφερε μέσα σε λίγα μόλις χρόνια να εδραιώσει και να αναπτύξει το brand. Πενταπλασίασε τα μεγέθη της σε δίκτυο και ανθρώπινο δυναμικό, δημιουργώντας έτσι την κορυφαία εταιρεία επίπλου κουζίνας στην Ελλάδα.

Μέσα από την δράση του προσπαθεί να είναι χρήσιμος και ωφέλιμος για την κοινωνία, το περιβάλλον και τον συνάνθρωπο του, αξίες που αντιπροσωπεύουν και την ίδια την επιχείρηση. Θεωρεί το πλέον σημαντικό προσόν για τους συνεργάτες του soft skills όπως ενσυναίσθηση, ενσυνείδηση, θετική ενέργεια, σκληρή δουλειά, ομαδικότητα και πάνω από όλα συνεργασία.

Στο TEDx University of Piraeus, θα αναφερθεί στη σημασία της θέλησης και πώς αυτή έχει επηρεάσει καθοριστικά όλους τους τομείς της ζωής του, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Επιπλα κουζινας

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Μαϊου μέσω live streaming. Περισσότερες πληροφορίες και εισητήρια στο: https://www.tedxuniversityofpiraeus.com/

Μοιραστείτε το