Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γιατί επώνυμα έπιπλα κουζίνας;

Γιατί να επιλέξετε επώνυμα έπιπλα κουζίνας από την Gruppo Cucine;

Η σύγχρονη αντίληψη της κουζίνας σε ένα νέο σπίτι επιβάλλει να την θεωρούμε έναν χώρο ύψιστης σημαντικότητας, ακόμη και ως επένδυση. Είναι ο χώρος στον οποίο περνάει τον περισσότερο χρόνο της μια μέση οικογένεια. Σκοπός της επιλογής προϊόντων από επώνυμα έπιπλα κουζίνας είναι η βέλτιστη σχέση μεταξύ απόδοσης και τιμής καθώς και η μέγιστη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου.

Εμείς στην Gruppo Cucine έχουμε αφιερώσει πολύ χρόνο στη σύνθεση λύσεων βέλτιστης επιλογής για την κάθε ελληνική οικογένεια. Εκμεταλλευόμαστε στο έπακρο τον ιδιαίτερο χώρο της κουζίνας του κάθε σπιτιού και αποκομίζουμε από αυτόν τα μέγιστα, δημιουργώντας και εγκαθιστώντας επιπλα κουζινας υψηλής εργονομίας. Τόσο ο τύπος της σύνθεσης όσο και η επιλογή των υλικών αποσκοπούν στην εξατομικευμένη προσέγγιση των δικών σας ιδιαίτερων αναγκών.

Οι 5 παράγοντες που μας ξεχωρίζουν στην επιλογή επώνυμων επίπλων κουζίνας είναι οι εξής:

  1. ΑΝΤΟΧΗ
  2. ΣΤΙΒΑΡΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΟΥ
  3. ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ
  4. ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΧΩΡΟΥ
  5. ΕΡΓΟΝΟΜΙΑ

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Τα επιπλα κουζινας μας είναι έτσι κατασκευασμένα ώστε να πληρούν υψηλές κατασκευαστικές προδιαγραφές. Εργαζόμαστε κάτω από συνθήκες ανάδειξης τεχνικών τελευταίας τεχνολογίας και διαχρονικής αισθητικής. Τόσο τα εξωτερικά όσο και τα εσωτερικά μέρη των επίπλων μας είναι σταθερά και στιβαρά με κατανομή όλων των τύπων των υλικών στα σημεία που πρέπει. Έτσι δεν νοιάζεστε για τη φθορά που μπορεί να προκαλέσει ο χρόνος ή η υγρασία από τα υγρά της κουζίνας καθώς έχουμε προβλέψει την μέγιστη δυνατή αντοχή σε κάθε σημείο της κουζίνας. Και μην ξεχνάτε: τα έπιπλα κουζίνας μας, εκτός από ύψιστη αντοχή και εργονομία, θεωρούνται και μοναδικά έργα τέχνης!

ΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΑΣ

- Ποιότητα εσωτερικών χώρων

- Τελευταία τεχνολογία στα τεχνικά και κινούμενα συστήματα

- Συνθήκες μείωσης φθοράς από την υγρασία

- Πιστοποίηση ποιότητας κατασκευής και υλικών

Πέρα από τα προαναφερόμενα, τόσο η κατασκευή, όσο και τα καθαυτό πρωτογενή υλικά διαχειρίζονται από εμάς με τέτοιο τρόπο ώστε το τελικό προϊόν των επίπλων κουζίνας να είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Η εταιρική υπευθυνότητα η οποία μας διακατέχει είναι σημείο αναφοράς στην ελληνική αγορά.

Μοιραστείτε το