Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Gruppo Cucine και η Miele Hellas εγκαινιάζουν το πρώτο υβριδικό κατάστημα Miele x Gruppo Cucine στην Βούλα.

Η Gruppo Cucine, η εταιρεία ηγέτης στα έπιπλα κουζίνας σε συνεργασία με την Miele, ένα κορυφαίο όνομα στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, εγκαινίασαν το πρώτο υβριδικό τους κατάστημα.

Το νέο κατάστημα στην Βούλα, αντιπροσωπεύει τα καλύτερα στοιχεία των δύο brands, τα οποία συνδυάζονται μοναδικά μέσω της κοινής φιλοσοφίας τους: να δημιουργούν εμπειρίες, με πρωταγωνιστές την καινοτομία, την ποιότητα και το premium design.

Η Gruppo Cucine, η εταιρεία ηγέτης στα έπιπλα κουζίνας σε συνεργασία με την Miele, ένα κορυφαίο όνομα στον κλάδο των premium οικιακών συσκευών, εγκαινίασαν το πρώτο υβριδικό τους κατάστημα.

Συνδυάζοντας τις κοινές τους φιλοσοφίες, οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους και επαναπροσδιορίζουν την αντίληψή μας για τους χώρους που ζούμε, συνδυάζοντας καινοτόμες συσκευές κουζίνας με ξεχωριστά έπιπλα κουζίνας για να δημιουργήσουν μοναδικές  αναμνήσεις και εμπειρίες.

Οι δύο εταιρίες, με απόλυτη αφοσίωση στην ποιότητα, την καινοτομία και τη διαχρονική αισθητική, ενθαρρύνουν τον επισκέπτη να γιορτάσει τον απροσδόκητο και βαθύ αντίκτυπο των μικρών στιγμών και των αναμνήσεων που δημιουργούνται μέσα στην κουζίνα.

Για τα εγκαίνια του νέου Miele X Gruppo Cucine Concept Store, οι δύο εταιρείες διοργάνωσαν ένα ολοήμερο concept event, χωρισμένο σε δύο ενότητες.

O Θάνος Κυριαζής CEO της Miele Hellas, o ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Γιώργος Λεβεντάκης CEO της Gruppo Cucine
O Θάνος Κυριαζής CEO της Miele Hellas, o ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Γιώργος Λεβεντάκης CEO της Gruppo Cucine

 

Η πρώτη ενότητα ήταν αφιερωμένη σε εκπροσώπους των media, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να δουν σε πραγματικό χρόνο τη λειτουργία των συσκευών Miele, με ένα ξεχωριστό Cooking Class από το exclusive σεφ της Miele, Αλέξανδρο Συνγκιρίδη, ανακαλύπτοντας τις  ασυναγώνιστες δυνατότητες των AI συσκευών της Miele αλλά και την κομψή εργονομία του χώρου, που προσφέρουν τα έπιπλα κουζίνας της Gruppo Cucine.

Η δεύτερη ενότητα αφορούσε σε διακεκριμένους αρχιτέκτονες και κατασκευαστές, η οποία πλαισιώθηκε από ιδιαίτερες γεύσεις και ένα ξεχωριστό wine tasting από τον οινολόγο Αρτέμη Λάινα.

 

O Θάνος Κυριαζής CEO της Miele Hellas και ο Γιώργος Λεβεντάκης CEO της Gruppo Cucine

 

Σύμφωνα με δηλώσεις του CEO της Gruppo Cucine, Γιώργο Λεβεντάκη: «Για εμάς το συγκεκριμένο concept, είναι βασισμένο στο όραμα, που από την ίδρυση της εταιρείας μέχρι σήμερα, υπηρετούμε και δεν είναι άλλο από το να προσφέρουμε στους πελάτες μας εμπειρίες  και λύσεις που θα κάνουν την καθημερινότητά μέσα σε μια κουζίνα ολοένα και καλύτερη. Αποτελεί μια Παγκόσμια πρωτιά, αφού είμαστε η πρώτη εταιρεία που συμπράττει με τη Miele για να δημιουργήσουμε από κοινού κάτι πρωτοποριακό.»

Από την πλευρά του ο CEO της Miele Hellas, Θάνος Κυριαζής δήλωσε: «Το συγκεκριμένο κατάστημα είναι ένα High – end πείραμα, το οποίο όμως έχει έναν πολύ συγκεκριμένο στόχο: να προσφέρει στον επισκέπτη μια απαράμιλλη εμπειρία που χαρακτηρίζεται από την  ποιότητα, την καινοτομία και την υψηλή αισθητική».

Μοιραστείτε το