Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Gruppo Cucine: Ντουλάπες που προστατεύουν την υγεία σας

Η Gruppo Cucine ανταποκρίθηκε στην ανάγκη για ολοένα πιο καθαρούς, υγιεινούς και απολυμασμένους χώρους, εισάγοντας ένα σημαντικό καινοτόμο χαρακτηριστικό σε όλες τις νέες ντουλάπες της.

SilverCoat: Οι εσωτερικοί χώροι των ντουλαπών διατίθενται πλέον σε δύο φινιρίσματα. Με εφέ ξύλου «Biancospino» και με εφέ υφασμάτων «Fabrik», τα οποία χρησιμοποιούν ιόντα αργύρου για να προσφέρουν ειδικές αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Το ασήμι δεν είναι μόνο ένα πολύτιμο μέταλλο, αλλά και ένα αποτελεσματικό αντιμικροβιακό υλικό. Οι Αρχαίοι Ρωμαίοι το χρησιμοποιούσαν σε τρόφιμα και φάρμακα για να σταματήσουν την ανάπτυξη βακτηρίων. Σήμερα, οι ιδιότητες των ιόντων αργύρου έχουν αναγνωριστεί, επιβεβαιωθεί και εφαρμοστεί με ποικίλους τρόπους, όπως και στον τομέα των επίπλων.

  

Το SilverCoat προσδίδει στις επιφάνειες αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές και απολυμαντικές ιδιότητες. Αυτή η νέα λειτουργία, που διαθέτουν τα νέα μοντέλα τα οποία παρουσιάζει στην ελληνική αγορά, δημιουργήθηκε ως απάντηση στο σύγχρονο  υγειονομικό περιβάλλον που έχει δημιουργηθεί και ως μέρος των έρευνων καινοτομίας των συνεργαζόμενων εταιρειών. Η τεχνολογία ιόντων αργύρου είναι ικανή να καταστρέψει 850 τύπους παθογόνων μικροοργανισμών, εξουδετερώνοντάς τους εξαιρετικά γρήγορα. Οι εσωτερικές επιφάνειες της ντουλάπας έχουν υποστεί επεξεργασία με αυτή την ειδική επίστρωση, για να παραμένουν οι εσωτερικοί χώροι καθαροί και να μειώνεται η εξάπλωση των βακτηρίων.

Αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό παρέχει μια πρακτική λύση τόσο για οικιακούς όσο και για επαγγελματικούς χώρους. Ένα νέο όπλο στην προστασία της υγείας των πελατών της.

Μοιραστείτε το