Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αλληλεγγύη

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Με μεγάλη ανταπόκριση το προσωπικό της Gruppo Cucine, συνεργάτες και πελάτες  συμμετείχαν τον Οκτώβρίο του 2020 στη δράση για τους πληγέντες στην Καρδίτσα. 

Ένα φορτηγό της εταιρείας γεμάτο με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης ακολουθούσε την αποστολή των ανθρώπων που σε μια μεγάλη αλυσίδα αγάπης προσέφεραν τα αγαθά στο κοινωνικό παντοπωλείο της πόλης.

Ταυτόχρονα αλλά αθόρυβα βοηθούμε συνανθρώπους μας σε ώρα ανάγκης, προσφέροντας τις υπηρεσίες και τα προϊόντα μας αφιλοκερδώς, από φιλανθρωπικά ιδρύματα της Ελλάδας μέχρι ανθρώπους που έχουν πληγεί από κάποια φυσική καταστροφή, όπως τις πλημμύρες στη Μάνδρα και τις πυρκαγιές στο Μάτι Αττικής.

Επιπλέον η εταιρία μας στηρίζει οικονομικά και υλικά συλλόγους και σωματεία που έχουν ανάγκη, όπως ο Σύλλογος Τριτέκνων - Πολυτέκνων Αττικής ''Ο Άγιος Νεκτάριο'', το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου κ.α..

Τέλος, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, εδώ και χρόνια η Gruppo Cucine υποδέχεται απόφοιτους του Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ξύλου του ΤΕΙ Θεσσαλίας προσφέροντάς τους την ευκαιρία όχι μόνο να κάνουν την πρακτική τους άσκηση σε μια υγιή και αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία όπου αποκτούν πολύτιμη πείρα, αλλά κυρίως βοηθώντας τους να αναπτύξουν εκείνα τα στοιχεία που θα τους κάνουν πετυχημένους και υπεύθυνους επαγγελματίες στο χώρο ώστε να αρχίζουν να χτίζουν τα θεμέλια για ένα μακρύ και πετυχημένο μέλλον.