Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Θέληση: Η αδάμαστη δύναμη

O Γιώργος Λεβεντάκης CEO και συνιδρυτής της Gruppo Cucine συμμετείχε και μίλησε στο Silver Lining για τη «θέληση». Την αδάμαστη αυτή δύναμη που μας επιτρέπει να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να υπερπηδάμε τα εμπόδια που αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Με την ομιλία του αυτή παρουσίασε στο ακροατήριο την πορεία του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να βιώσει την επιτυχία. Η ομιλία του αυτή πραγματοποιήθηκε μετά από επανειλημμένες προτροπές των φοιτητών που αποτελούσαν την ομάδα οργάνωσης, οι οποίοι θέλησαν να μάθουν το μυστικό που οδήγησε στην επιτυχία, τόσο τον ίδιο όσο και το brand του οποίου ηγείται.

Ο θεσμός του TED αποτελεί ένα παγκόσμιο οργανισμό που στόχο έχει την μετάδοση εμπειριών και ανταλλαγή βιωματικής γνώσης. Ξεκίνησε το 1984 σαν ένα συνέδριο με θέματα την τεχνολογία, το design τη διασκέδαση. Πολύ γρήγορα έγινε ένα παγκόσμιο φαινόμενο το οποίο πλέον μιλάει περισσότερες από 100 γλώσσες αφού TEDx διοργανώνονται σε πολλές πόλεις του κόσμου. Η χώρα μας δεν θα μπορούσε να μείνει έξω από αυτό το θεσμό. TEDx διοργανώνονται σε αρκετές ελληνικές πόλεις. Ένα από τα γνωστότερα αποτελεί αυτό του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Το TEDx University of Piraeus έδωσε στη δημοσιότητα τα βίντεο από τις ομιλίες στην εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου 2021.

 

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του Γιώργου Λεβεντάκη:

 

Μοιραστείτε το