Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέο κατάστημα στην Νέα Σμύρνη

 

Το νέο κατάστημα στον αριθμό 151 της Λεωφόρου Α.Συγγρού στη Νέα Σμύρνη, αποτελεί το τελευταίο μέλος της «οικογένειας» Gruppo Cucine. Σε ένα χώρο 180m2 φιλοξενεί όλα τα τελευταία επιτεύγματα των συνεργαζόμενων με την εταιρεία brands, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να γνωρίσει όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο των επίπλων κουζίνας και ντουλάπας.

Ο χώρος αποτελείται από τρία επίπεδα και βοηθητικούς χώρους που εξασφαλίζουν την άνετη λειτουργία της εταιρείας. Διαθέτει πρόσβαση και υποδομές που διευκολύνουν τα άτομα με κινητικές δυσκολίες καθώς και ανελκυστήρα που δίνει πρόσβαση σε όλα τα επίπεδα.

Το showroom διατηρεί τις σχεδιαστικές γραμμές που διέπουν τη φιλοσοφία της εταιρείας και εντυπωσιάζει κάθε μάτι με το άψογο design και τις minimal γραμμές του. Με έμφαση στον φυσικό φωτισμό που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα που φιλοξενούνται παραμένει στο πλαίσιο για την ενεργειακή εξοικονόμηση που έχει υιοθετήσει η εταιρεία.

Ο χώρος επιλέχθηκε με γνώμονα την εργονομία του, την εύκολη προσβασιμότητα και την άνετη στάθμευση που προσφέρει στον επισκέπτη. Σε αυτό το χώρο, επέλεξε η εταιρεία να στεγάσει τις διοικητικές της υπηρεσίες.

Το showroom αυτό αποτελεί το 5ο της εταιρείας η οποία έχει προγραμματίσει να μεγαλώσει κι άλλο το δίκτυο της φτάνοντας σε όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές της Αττικής δίνοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο αγοραστή τη δυνατότητα να γνωρίσει την ποιότητα και το design της Gruppo Cucine.

Η διαφορετικότητα που υποδεικνύει το μότο της εταιρείας“Design different” συναντάται σε κάθε έκφανση της καθημερινής λειτουργίας της. Από την επιλογή τον συνεργατών μέχρι τους χώρους της ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου.

Έτσι δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι η Gruppo Cucine είναι πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο των επίπλων κουζίνας.

Μοιραστείτε το