Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διπλή διάκριση για την Gruppo Cucine

Αλλη μια σημαντική διάκριση, ένα βραβείο για την Gruppo Cucine στο πλαίσιο των Export Leaders Awards 2021, που πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021 και αφορούσαν στις Ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις επιδόσεις τους στον τομέα της εξωστρέφειας.

Οι διακρίσεις Export Leaders Awards 2021 αφορούν σημαντικές παραγωγικές επιχειρήσεις της χώρας, καθώς επίσης και επιχειρήσεις που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια της χώρας.

Για την Gruppo Cucine ήταν διπλή επιβράβευση, αφού την προλόγισε ο Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου, κος Ιωάννης Τσαμίχας, ο οποίος ανακοίνωσε και επίσημα ότι η Gruppo Cucine εκτός απο ενεργό μέλος, με το CEO Γιωργο Λεβεντάκη στο διοικητικό συμβούλιο,  είναι και η μοναδική ελληνική εταιρεία που φέρει την πιστοποίηση Made in Italy στα πρϊόντα της.

Το βραβείο παρέλαβε  για την εταιρεία ο Sales Manager, κος Μάνος Γαβαλάς που μίλησε για την εξωστρέφεια και επεκτατική δραστηριότητα της Gruppo Cucine. Ακόμη και με κλειστά καταστήματα λόγω του lockdown, η ομάδα της Gruppo Cucine συνεχίζει δυναμικά να εξυπηρετεί τους πελάτες τις με καινοτόμες υπηρεσίες, όπως το Online Design.

«Απόσπασμα από κύκλο ομιλιών και βραβεύσεων της Gruppo Cucine»

- Το 9μηνο του 2020 η Ιταλία εξακολουθούσε να αποτελεί τον σημαντικότερο προορισμό των ελληνικών εξαγωγών. Ποιες είναι οι εξελίξεις στη σημαντική αυτή αγορά και ποιες είναι οι προσδοκίες για τις ελληνικές εξαγωγές σε αυτήν την σημαντική αγορά; Απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα μας έδωσε ο κ.  Ιωάννης Τσαμίχας, Πρόεδρος του Ελληνο-Ιταλικού Επιμελητηρίου

 

 

- Εξωστρέφεια δεν είναι μόνον εξαγωγές. Είναι και η εμπιστοσύνη την οποία έχουν κατακτήσει ελληνικές επιχειρήσεις από ξένους οίκους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η εταιρεία που ακολουθεί. Τον λόγο πήρε ο κ. Μάνος Γαβαλάς, Sales Manager της Gruppo Cucine

 

 

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος πολιτικών και επιχειρηματιών και βραβεύτηκτηκαν επίσης οι εταιρείες ΒΙΑΝΕΞ Α.Ε., MEDBEST A.E., ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MAROULIS TRAVEL.

Μοιραστείτε το