Ο CEO μας, Γιώργος Λεβεντάκης επιλέχθηκε από τη Fortune Greece, ως ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της χρονιάς στην Ελλάδα κάτω των 40 ετών! | Gruppo Cucine Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Καλέστε μας
  • Ζητήστε να σας καλέσουμε

Ο CEO μας, Γιώργος Λεβεντάκης επιλέχθηκε από τη Fortune Greece, ως ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της χρονιάς στην Ελλάδα κάτω των 40 ετών!

Ο Γιώργος Λεβεντάκης και το ανθρώπινο δυναμικό μας, κάνουν καθημερινά πράξη το ‘’we design different’’

So proud!

Ο CEO μας, Γιώργος Λεβεντάκης επιλέχθηκε από τη Fortune Greece για τη «40 under 40» λίστα της, ως ένας από τους κορυφαίους επιχειρηματίες της χρονιάς στην Ελλάδα κάτω των 40 ετών!

Συνεχίζοντας με σεβασμό την ισχυρή οικογενειακή παράδοση, «αγκαλιάζοντας» ταυτόχρονα την καινοτομία και τις τελευταίες τεχνολογίες, ο Γιώργος Λεβεντάκης και το ανθρώπινο δυναμικό μας, κάνουν καθημερινά πράξη το ‘’we design different’’ διατηρώντας την Gruppo Cucine σταθερά στην κορυφή!

Με motto το «design different», αλλά και την «tailor made» λογική στον σχεδιασμό της κουζίνας, στο επίκεντρο τίθενται όχι μόνο η κατασκευή της, αλλά κυρίως ο χρήστης.

Έχοντας στόχο η κουζίνα να αποτελεί το κέντρο της οικογενειακής ευτυχίας, και επιστρατεύοντας την εικονική πραγματικότητα και το online design, η Gruppo Cucine προσφέρει στους πελάτες μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης εξ’ αποστάσεως.

Ο Γιώργος κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να δημιουργήσει 4 flagship stores και ένα δίκτυο 25 συνεργατών.

Online Design

Δεν χρειάζεται να έρθετε από κοντά!

close

Για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19 σχεδιάζουμε την κουζίνα σας σε ζωντανή σύνδεση με σκοπό να μπορεί όλη η οικογένεια να παρακολουθήσει και να συμμετέχει στον σχεδιασμό της κουζίνας σας από το σπίτι!

Ανακαλύψτε περισσότερα