Η Gruppo Cucine απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Interiors Awards 2020 | Gruppo Cucine Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Η Gruppo Cucine απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Interiors Awards 2020

Interior Awards 2020 - Gold award. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την διάκριση! Η χρυσή μας ομάδα και η A2 Architects απέσπασαν το χρυσό βραβείο για τον σχεδιασμό του νέου μας καταστήματος στο Χαλάνδρι, επί της Λεωφ. Κηφισίας 244.


Ο θεσμός των Interiors Awards, δημιουργήθηκε για να επιβραβεύσει την επένδυση στη δημιουργία χώρων υψηλής αισθητικής που ταυτόχρονα δεν κάνουν εκπτώσεις στη λειτουργικότητα.

H Gruppo Cucine απέσπασε το χρυσό βραβείο στα Interior Awards 2020 και ο Γιώργος Λεβεντάκης στις δηλώσεις του ευχαρίστησε την ομάδα του και ανέφερε χαρακτηριστικά “Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτή την διάκριση. Η χρυσή μας ομάδα και η A2 Architechs απέσπασαν το χρυσό βραβείο για τον σχεδιασμό σχεδιασμό του νέου μας καταστήματος στο Χαλάνδρι..

Η οικογένεια Λεβεντάκη συνεχίζει να πραγματοποιεί τα σχέδια ανάπτυξης της επιχείρησης, ενώ η ομάδα της εταιρείας είναι το πιο σημαντικό κομμάτι στην πορεία και εξέλιξη.

Παράλληλα, η Gruppo Cucine διαθέτει αποθήκες σε όλη την Ελλάδα ώστε να φτάνει παντού, άμεσα, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση για τον πελάτη.

Μοιραστείτε το

Online Design

Σχεδιάζουμε την κουζίνα σας σε ζωντανή σύνδεση και σας χαρίζουμε 40% έκπτωση!

close

Βιώστε την εμπειρία του σχεδιασμού εξ' αποστάσεως. Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά απο το σπίτι και κερδίστε 40% έκπτωση!

Ανακαλύψτε περισσότερα