Μέτρηση μήκους τοιχώματος | Gruppo Cucine Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Καλέστε μας
  • Ζητήστε να σας καλέσουμε
  • Messenger

Μέτρηση μήκους τοιχώματος

Πώς μπορώ να υπολογίσω το μήκος του τοίχου στο οποίο είναι τοποθετημένες οι μονάδες;

ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΙΧΟΥ
Για να υπολογίσετε το σωστό μήκος ενός τοίχου για να συγκρατήσετε την κουζίνα χωρίς να χρειάζεστε δαπανηρά στοιχεία που γίνονται με βάση το μέτρο, πρέπει να θυμάστε ότι μια κουζίνα αποτελείται από ενότητες που είναι πολλαπλάσια των 15cm.
Για να αποφευχθεί η σπατάλη χώρου και η ανάγκη για προσαρμοσμένες τροποποιήσεις, η κουζίνα πρέπει επίσης να σχεδιαστεί ως πολλαπλάσιο των 15 cm.
Μια πρόσθετη ανοχή 1 εκατοστών σε κάθε πλευρά πρέπει πάντα να λαμβάνεται υπόψη εάν προσθέτετε κεραμίδια σε ένα ημιτελή τοίχο.
Αν ένα ψυγείο θα εγκατασταθεί στο τέλος μιας διάταξης, προσθέστε 5cm για να ανοίξετε τελείως μια πόρτα με οριζόντια λαβή. ένα επιπλέον 10 * cm εάν τοποθετήσετε ένα ψυγείο με κυρτή πόρτα. ένα επιπλέον 20 * cm εάν εγκαταστήσετε ένα ψυγείο αμερικανικού στιλ.
Το βάθος των ψυγείων "ελεύθερης στάσης" ποικίλλει ανάλογα με την χωρητικότητά τους σε λίτρα. Για τα ψυγεία αμερικανικού τύπου με αυτόματο διανομέα νερού και πάγου, πρέπει να εξετάσετε το χώρο για μια βρύση που να ταιριάζει μαζί με το ψυγείο.

 
* ενδεικτικές μετρήσεις που πρέπει να ελεγχθούν με την παραγγελία της συσκευής.

Στη γωνία της κουζίνας είναι απαραίτητο να προσθέσετε το μέγεθος του γωνιακού στύλου (X) (που χρησιμοποιείται για να διευκολύνει το άνοιγμα της πόρτας) στο βάθος των μονάδων βάσης. Σε γενικές γραμμές είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε μια πόρτα με ένα κουμπί και μια πόρτα με μια οριζόντια λαβή. Για να χωρέσετε δύο πόρτες με οριζόντιες λαβές, πρέπει να θεωρήσετε ότι θα χτυπήσουν το ένα πάνω στο άλλο και στη συνέχεια να υπολογίσουν το πλάτος του γωνιακού στύλου. Γενικά, για τις περισσότερες κουζίνες το πλάτος του γωνιακού στύλου (Χ) είναι 5cm.