Μετρήσεις των γωνιών κουζίνας | Gruppo Cucine Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Καλέστε μας
  • Ζητήστε να σας καλέσουμε
  • Messenger

Μετρήσεις των γωνιών κουζίνας

Πώς μετριούνται οι γωνίες;

Πριν από την παραγγελία επίπλων κουζίνας, είναι καλή ιδέα να λάβετε ακριβείς μετρήσεις των τοίχων για να ελέγξετε για πιθανές γωνίες που δεν υπολίσατε. Δύο τοίχοι είναι κάθετοι εάν η διαγώνια γραμμή, μετρούμενη σε απόσταση ενός μέτρου από τη γωνία, είναι 141,5 cm. Αυτή η μέτρηση πρέπει να λαμβάνεται σε διάφορα ύψη, αλλά πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη μέτρηση που λαμβάνεται για την κορυφή (σε ύψος περίπου 90 cm από το πάτωμα) για την οποία συνιστάται η αναπαραγωγή ενός προτύπου από χαρτόνι. Ένα μικρό λάθος σε αυτή τη μέτρηση μπορεί να απαιτεί δαπανηρές αλλαγές στην επιφάνεια εργασίας με υψηλή πιθανότητα σφάλματος.

Αν η γωνιά της κουζίνας δεν είναι τετράγωνη, τότε δύο περιπτώσεις είναι δυνατές:
A - η διαγώνιος γραμμή είναι <141,5 και ως εκ τούτου η γωνία είναι <90 °. Σε αυτή την περίπτωση το μήκος της κουζίνας πρέπει να είναι μικρότερο από το μήκος του τοίχου, ειδικά εάν στο τέλος της ρύθμισης υπάρχουν τοποθετημένα συρτάρια, πλυντήριο πιάτων ή φούρνος.
Β - η διαγώνιος γραμμή είναι> 141,5 και επομένως η γωνία είναι > 90 °. Σε αυτή την περίπτωση το μήκος της κουζίνας μπορεί να αντιστοιχεί στο μήκος του τοίχου. Το κενό στο μπροστινό μέρος θα καλύπτεται από ένα πληρωτικό. Η κορυφή θα παραχθεί χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο.