Ηλεκτρικές Πρίζες | Gruppo Cucine Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Καλέστε μας
  • Ζητήστε να σας καλέσουμε
  • Messenger

Ηλεκτρικές Πρίζες

Οι ηλεκτρικές πρίζες

Η κουζίνα είναι η αίθουσα που περιέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα οικιακών συσκευών στο σπίτι.
Ορισμένες από τις συσκευές είναι μόνιμα συνδεδεμένες ενώ άλλες είναι ενεργοποιημένες ή απενεργοποιημένες ανάλογα με τις ανάγκες.
Συχνά τα ψυγεία, τα πλυντήρια πιάτων και οι φούρνοι συνδέονται με τις υποδοχές που τοποθετούνται σε ύψος 17,5 cm από το πάτωμα, στο πίσω μέρος των μονάδων βάσης. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν όταν είναι απαραίτητο να αποσυνδέσετε μια συσκευή για συντήρηση ή επισκευές: στις περιπτώσεις αυτές, θα πρέπει να αποσυναρμολογήσετε την κουζίνα. Η ιδανική λύση είναι μια ηλεκτρική πλακέτα με ξεχωριστές υποδοχές και διακόπτες στη μονάδα βάσης νεροχύτη, η μόνη χωρίς πίσω πλάκα. Σε περίπτωση βλάβης, αυτό θα σας επιτρέψει να κόψετε τη σχετική συσκευή χωρίς διακοπή της τροφοδοσίας στην υπόλοιπη κουζίνα.
Εάν δεν μπορείτε να συλλέξετε όλες τις υποδοχές κάτω από το νεροχύτη, θα πρέπει να τοποθετηθούν πίσω από τη συσκευή έτσι ώστε να μπορούν να αποσυνδεθούν χωρίς να αποσυναρμολογηθούν τα ντουλάπια.
Οι υποδοχές σύνδεσης μικρών συσκευών στην κουζίνα θα πρέπει να τοποθετούνται:
A - στην πίσω πλευρά της κουζίνας, σεβόμενη απόσταση ασφαλείας 60 cm από το νεροχύτη και από την εστία, επειδή δεν πρέπει να εκτίθενται σε θερμότητα ή νερό.
B - στη βάση αλουμινίου κάτω από το τοίχωμα κοντά στο φως νέον,
C - αν υπάρχει εφοδιασμένο πίσω τμήμα, μέσα σε ένα διαμέρισμα που διαθέτει διακόπτη και διακοπή ασφαλείας.