Αρθρωτά διαχωριστικά | Gruppo Cucine Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Καλέστε μας
  • Ζητήστε να σας καλέσουμε
  • Messenger

Αρθρωτά διαχωριστικά

Η πιο σημαντική επανάσταση στον οικιακό χώρο στα τέλη του 20ου αιώνα ήταν αναμφισβήτητα η έννοια του ανοιχτού χώρου. Ένας ενιαίος χώρος που ταιριάζει απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής, ο οποίος επικεντρώνεται στην ευελιξία του περιβάλλοντος και της επίπλωσης.
Είναι γνωστό το γεγονός ότι οι ανοιχτοί χώροι δίνουν μια αέρινη γοητεία στα οικιακά περιβάλλοντα, αλλά ο διασκορπισμός των οσμών από την κουζίνα στο σαλόνι παραμένει ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί.
Η Gruppo Cucine έχει σχεδιάσει ένα "σύστημα Home" που σας επιτρέπει να οργανώσετε την περιοχή με διάφορους τρόπους: εάν είναι απαραίτητο, μπορεί να διαχωριστεί εν μέρει, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση του ανοιχτού χώρου.

Το "Home System" της Gruppo Cucine περιλαμβάνει:
- αρθρωτά διαχωριστικά που χωρίζουν την κουζίνα από το καθιστικό και μπορούν να είναι διαφανή (συρόμενα ή σταθερά) ή πλήρη (πάνελ τοίχου).
- συρόμενες γυάλινες πλάκες για να περικλείουν την περιοχή μαγειρέματος.
- ντουλάπια με συρόμενες γυάλινες πόρτες που μπορούν να χωρέσουν τόσο τα τμήματα κουζίνας όσο και τις οικιακές συσκευές.


 

Online Design

Δεν χρειάζεται να έρθετε από κοντά!

close

Για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19 σχεδιάζουμε την κουζίνα σας σε ζωντανή σύνδεση με σκοπό να μπορεί όλη η οικογένεια να παρακολουθήσει και να συμμετέχει στον σχεδιασμό της κουζίνας σας από το σπίτι!

Ανακαλύψτε περισσότερα