Ανθρώπινο δυναμικό | Gruppo Cucine Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Καλέστε μας
  • Ζητήστε να σας καλέσουμε
  • Messenger

Ανθρωπινο δυναμικο

Όπως κάποτε κάποιος είπε, αν θες πραγματικά να κερδίσεις την αγορά, πρέπει πρώτα να κερδίσεις τους ανθρώπους που εργάζονται για σένα. Κι αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο αισθανόμαστε ιδιαίτερη περηφάνια, αυτό δεν είναι άλλο απ’ το ότι έχουμε καταφέρει να χτίσουμε μια ομάδα με ικανότατους και καταπληκτικούς ανθρώπους για τους οποίους η Gruppo Cucine είναι κάτι παραπάνω από «δουλειά». Είναι οικογένεια και φίλοι οι οποίοι μπορούν κάθε μέρα να μοιράζονται την ίδια χαρά: να σας βλέπουν ευτυχισμένους.

Managers

Giorgos Leventakis

Executive Director/General Manager
Αποστολη email

Aris Leventakis

Chief financial officer
Αποστολη email

Sofia Leventaki

Head of Designers Department
Αποστολη email

Manos G.

Sales Manager
Αποστολη email

Kitchen designers

Nektaria F.

Kitchen designer

«Στη Gruppo Cucine το ότι σεβόμαστε τον πελάτη, το χρόνο και την επένδυσή του δεν είναι λόγια κενά αλλά αυτό που έμπρακτα δείχνουμε από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσουμε μαζί του. Και η ικανοποίηση που βλέπουμε τελικά στα μάτια του, είναι η καλύτερη ανταμοιβή που θα μπορούσαμε να έχουμε».

Αποστολη email

Konstantina K.

Kitchen designer

«Όταν μπορείς να συνδυάζεις μια τόσο μεγάλη γκάμα επιλογών μοντέρνου σχεδιασμού, άριστης ποιότητας και χρωμάτων σε τόσο καλό μπάτζετ, και όλα αυτά με εξυπηρέτηση που είναι (χωρίς καμία δόση υπερβολής) ασύγκριτη, είναι μάλλον εύκολο να αντιληφθεί κανείς γιατί η Gruppo Cucine είναι νούμερο 1 εταιρεία στην Ελλάδα».

Αποστολη email

Dimitris S.

Kitchen designer

«Το να εργάζεσαι σε μια εταιρεία που δείχνει πάντα συνέπεια και που φροντίζει και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε ο πελάτης να είναι πλήρως ικανοποιημένος, δε σε κάνει να αισθάνεσαι μόνο σιγουριά αλλά και θαυμασμό. Gruppo Cucine σημαίνει συνέπεια, δημιουργικότητα και χτίσιμο σχέσεων που διαρκούν».

Αποστολη email

Vasia S.

Kitchen designer

«Στην Gruppo Cucine σάς προσφέρουμε μια διαφορετική προσέγγιση στο σχεδιασμό της κουζίνας, που αγγίζει την προσωπική σας αισθητική και ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες σας. Για μοναδική σχέση ποιότητας-τιμής και μοντέρνο, διαχρονικό σχεδιασμό, εδώ θα βρείτε το περιβάλλον που ψάχνετε!»

Αποστολη email

Vaggelis S.

Kitchen designer

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το χαμόγελο και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει ο πελάτης όταν το τελικό αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο των προσδοκιών του. Η Gruppo Cucine είναι ο ορισμός του value for money!»

Αποστολη email

Maria M.

Kitchen designer
Αποστολη email

Panagiotis P.

Kitchen designer
Αποστολη email

Maria G.

Kitchen designer
Αποστολη email

Quality inspectors

Giorgos L.

Quality inspector

«Ανεξάρτητα από τις δυσκολίες, πάντα επιλύουμε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Γιατί ό,τι κάνουμε, το κάνουμε σωστά».

Αποστολη email

Orderers

Vasso Ts

Orderer

«Στη Gruppo Cucine όλοι έχουμε ένα κοινό: Παθιαζόμαστε για τη δουλειά μας και συνεργαζόμαστε για να προσφέρουμε στον πελάτη τη μέγιστη δυνατή ικανοποίηση που μπορεί να αποκομίσει προσφέροντάς του το απόλυτο value for money με υπέροχο ιταλικό design!».

Αποστολη email

Maria K.

Orderer

«Η Gruppo Cucine έχει καταφέρει να διατηρήσει ένα οικογενειακό και άμεσο πρόσωπο παρά το γεγονός πως είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο. Αν κάποιος επιθυμεί άμεση εξυπηρέτηση, φιλική συμπεριφορά και ευελιξία, η Gruppo Cucine είναι η πιο ασφαλής επιλογή!»

Αποστολη email

Maria P.

Orderer
Αποστολη email

After Sales

Christina M.

After Sale

«Όταν δουλεύεις σε ένα σύγχρονο περιβάλλον που νοιάζεται για τον πελάτη, η επικοινωνία και η κατανόηση μαζί τους δεν είναι μόνο ουσιαστική αλλά και ευχάριστη. Gruppo Cucine σημαίνει αξιοπιστία κι από την πλευρά μας κάνουμε τα πάντα για να το επιβεβαιώνουμε κάθε στιγμή».

Αποστολη email

Kitchen installers

Filippos A.

Kitchen installer

«Όταν συνεργάζεσαι με την Gruppo Cucine που είναι η πιο πετυχημένη εταιρεία στα έπιπλα κουζίνας η ευθύνη είναι μεγάλη. Ακόμα μεγαλύτερη όμως είναι η ικανοποίηση όταν ο πελάτης μένει ευχαριστημένος. Γι’ αυτό φροντίζουμε η εξυπηρέτησή μας να είναι πάντα άψογη».

Αποστολη email

Dimitris P.

Kitchen installer

«Η Gruppo Cucine έχει γίνει συνώνυμο της αξιοπιστίας και της άψογης συνεργασίας. Προσφέρουμε στον πελάτη πραγματικό value for money πετυχαίνοντας το αποτέλεσμα που επιθυμεί».

Αποστολη email

Giorgos Z.

Kitchen installer

«Η άνοδος της εταιρείας μέσα στην κρίση αποδεικνύει την καλή δουλειά που διαχρονικά προσφέρει. Πάντα προσπαθούμε να πετύχουμε άψογα αποτελέσματα και πάντα χαίρομαι όταν ο πελάτης μένει ικανοποιημένος και αναγνωρίζει την εργασία μας».

Αποστολη email

Nikos R.

Kitchen installer

«Η Gruppo Cucine παραμένει η πιο εξειδικευμένη εταιρεία στο χώρο της επίπλωσης κουζίνας. Με φιλικότητα και επαγγελματισμό συνεχίζει να κάνει τους πελάτες της ευτυχισμένους».

Αποστολη email

Charalampos Ch.

Kitchen installer

«Ο χώρος της κουζίνας έχει γίνει η ειδικότητά μας. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και επαγγελματισμό κι αυτό είναι κάτι που οι πελάτες μας εκτιμούν, και φαίνεται».

Αποστολη email

Ilias D.

Kitchen installer

«Φροντίζουμε πάντα ώστε ο πελάτης να χαίρεται για την επιλογή του. Προσφέρουμε τόσες επιλογές που μπορούμε να καλύψουμε σχεδόν κάθε επιθυμία! Με ποιότητα, αισθητική και πολυτέλεια!»

Αποστολη email

Christos G.

Kitchen installer

«Με συνέπεια και καλή συνεργασία μετατρέπουμε ένα βουνό από κουτιά σε ένα έργο τέχνης! Κι όλα αυτά δίνοντας στον πελάτη τη δυνατότητα να επιλέξει από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε απόλυτα λογικές τιμές!»

Αποστολη email

Vaios R.

Kitchen installer

Filippos S.

Kitchen installer

Transporters

Giannis

Transporter

«Ο χρόνος παράδοσης για μας μετράει και κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε τη νέα σας κουζίνα το συντομότερο δυνατό! Πάντα με προσοχή στη λεπτομέρεια και επαγγελματισμό».

Measurers

Xristos S.

Measurer

Online Design

Δεν χρειάζεται να έρθετε από κοντά!

close

Για την αποφυγή μετάδοσης του COVID-19 σχεδιάζουμε την κουζίνα σας σε ζωντανή σύνδεση με σκοπό να μπορεί όλη η οικογένεια να παρακολουθήσει και να συμμετέχει στον σχεδιασμό της κουζίνας σας από το σπίτι!

Ανακαλύψτε περισσότερα