1.000 δέντρα για 1.000 κουζίνες. | Gruppo Cucine Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

1.000 δέντρα για 1.000 κουζίνες.

Για κάθε κουζίνα που τοποθετούμε, φυτεύουμε και ένα δέντρο.

Για κάθε κουζίνα που τοποθετούμε φυτεύουμε και ένα δέντρο!

Με αυτόν τον τρόπο έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε την ενέργεια που καταναλώσαμε για την κατασκευή της κουζίνας πίσω στην φύση.

Ξεκινήσαμε την πρώτη μας δενδροφύτευση στην περιοχή του Νέου Βουτζά, που πλήγηκε από την καταστροφική πυρκαγιά στις 25 Ιουνίου το 2019. Η παρουσία όλων των εθελοντών για αυτή τη μεγάλη δράση ήταν πολύτιμη και χάρης εσάς καταφέραμε να φυτέψουμε 1000 δέντρα και να σχεδιάσουμε ένα καλύτερο μέλλον.

Η εταιρεία μας είναι πολύ ευαισθητοποιημένη σχετικά με το θέμα της κλιματικής αλλαγής, γιαυτό και τα εργοστάσια που αντιπροσωπεύουμε χρησιμοποιούν μόνο πλήρως ανακυκλώσιμα υλικά πιστοποιημένα και φιλικά προς τον άνθρωπο και η ενέργεια που καταναλώνουμε για την κατασκευή μια κουζίνας προέρχεται 100% από φωτοβολταϊκά πάνελ.

Σας ευχαριστούμε όλους όσους παρεβρεθήκατε και όσους είστε δίπλα μας σε αυτόν τον αγώνα! Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε ένα καλύτερο μέλλον μαζί.

 

Μοιραστείτε το

Online Design

Σχεδιάζουμε την κουζίνα σας σε ζωντανή σύνδεση και σας χαρίζουμε 40% έκπτωση!

close

Βιώστε την εμπειρία του σχεδιασμού εξ' αποστάσεως. Κάντε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά απο το σπίτι και κερδίστε 40% έκπτωση!

Ανακαλύψτε περισσότερα